top of page
Gezichtsmasker

SCHOONHEIDSBEHANDELINGEN

In de salon wordt gebruik gemaakt van de producten van Esse Skincare.

Esse Skincare is een Zuid-Afrikaans huidverbeteringsmerk wat zich richt op het huidmicrobioom. Esse zorgt ervoor dat goede bacteriën kunnen groeien op de huid.

Er wordt gebruik gemaakt van prebiotica om de juiste probiotica te voeden. Er is zelfs aan 2 serums levende probiotica toegevoegd om grote veranderingen teweeg te brengen in het microbioom van de huid.

Sinds de oprichting zijn ze trouw gebleven aan de basisprincipes:
gecertificeerd biologisch
vegan 
dierproefvrij
co² neutraal bedrijf

Esse blijft zo dicht mogelijk bij de natuur en het Ecocert certificaat helpt daarbij. Zij staan synthetische chemicaliën, genetisch gemodificeerde of hormoon nagebootste ingrediënten niet toe.  

onze behandelingen

ESSENTIËLE
REINIGING

Tijdens deze behandeling wordt de huid grondig gereinigd. De behandeling duurt c.a. 45 minuten en bestaat uit een reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, masker en verzorging van de huid.

Core-Esse-Bathroo27-scaled.jpg
Core-IMG_9722_33-scaled.jpg

ESSENTIËLE
ONTSPANNING

Dit is de meest geboekte behandeling waar reiniging en ontspanning worden gecombineerd. De huid wordt gevoed met hoogwaardige natuurlijke ingrediënten en probiotica passend bij uw huid. 

Tijdens deze behandeling wordt de huid grondig gereinigd waarna een heerlijk ontspannende gezichtsmassage volgt. Tevens zit het epileren van de wenkbrauwen of harsen van de bovenlip bij de behandeling inbegrepen. De behandeling duurt c.a. 75 minuten en bestaat uit een reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren of harsen, gezichtsmassage, masker, serum en verzorging van de huid.

ESSENTIËLE
VERJONGING

Tijdens deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van de PLUS+ lijn van Esse. Deze lijn werkt sterk anti-aging.
De behandeling duurt c.a 75 minuten en bestaat uit een reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren of harsen, gezichtsmassage, ampul, masker, serum en verzorging van de huid.

Core-New-carton35.jpg

ESSE
PROBIOTIC BEHANDELING

Deze behandeling is uniek! Een huid verbeterende behandeling speciaal om huidproblemen aan te pakken. In de behandeling werken wij met een alginaat masker dat een zuurstofvrije omgeving creëert om de activering van de levende(!) probiotica te bevorderen. Dit werkt kalmerend, verzachtend en herstellend. Vermindert wallen, oedeem en zwelling. Vult fijne lijntjes en rimpeltjes op. 

Zeer geschikt voor acné, rosacea of om huidveroudering tegen te gaan.

Niet geschikt voor personen met ernstige claustrofobie in verband met het volledig afsluitende masker.

De behandeling duurt c.a 90 minuten en bestaat uit een reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren of harsen, gezichtsmassage, bio-alginaat masker met het unieke probiotic ampul, handmassage, serum en verzorging van de huid.

bottom of page